Несесерът - красив аксесоар в дамската чанта

Несесерът – красив аксесоар в дамската чанта

Както всички знаем, несесерите са наистина практични и изключително необходими за внасяне на ред в дамската чанта.

Подаръци - не сесериВсяка дама, със сигурност, има различни видове такива аксесеоари под ръка, подходящи за различни случаи и нужди, защото каквото и да твърдим, на една жена честичко й се случва да търси нещо доста дълго време – я ключове и телефон, я червило и гримове. Това може да напрегне както нея, така и спътниците ѝ. Ето защо, вички поставят нещата си в несесери. 

Те се предлагат в различни разновидности, по форма, размер и цвят. А какво по-хубаво, ако този аксесоар е изработен ръчно, специално за вас, в любимите ви цветове, съобразен изцяло „нуждите” на вашите вещи.

Самата аз изработвам несесерите с голяма любов и отдаденост, защото знам какъв незаменим помощник в хаоса на ежадневието ни са.

Най-любими са ми триъгълните портмоненца, подходящи за монети, ключове и всякакви „нужни” дреболийки.

Триъгълни несесери

Многа са ми симпатични и малките стандартни несесерчета, идеални за запазване на телефона и личните документи. Чантичката за гримове е неизменен приятел на всяка жена, побира много неща и същевременно винаги има място за още… Не може да не споменем и несесерите за път, събират всички мазила и са много удобни и меки. А най-шантавите са гащичките във формата на несесер, създадени специално за смелите момичета с чуство за хумор.

Въобще прекрасно е да извадиш от чантата си един красив и цветен несесер и да се усмихнеш J.

Преглеждания(403)