11 ползи да купуваме продукти ръчна изработка част2— Marchella's Art

11 ползи да купуваме продукти ръчна изработка (част 2)

Във втората част на тази статия продължаваме и с останалите ВАЖНИ ползи от покупката на стоки ръчна изработка. А ето ги и тях:

 

7. Продуктите ръчна изработка могат да посрещнат ПО-ДОБРЕ Вашите нужди

Много често, когато поръчвате  аксесоари ръчна изработка, имате въможността да персонализирате поръчката си като подберете различни цветове, размери, форми и много други параметри. Често ни се иска, подаръкът да изглежда малко по-така – не като останалите. Често е възможно и не предизвиква особени трудности както на клиентите, така и на тези които ги изработват. Това е така поради факта, че в повечето случаи вие комуникирате директно с автора, който изработва даденото изделие и той с радост е готов да приеме Вашите специфични идеи и предпочитания, които да отговорят на нуждите Ви.

8. Всички хендмейд продукти предлагат ПО-ДОБРО изживяване

Едно проучване, направено през 2016 година във Франция сред производителите на сирена, доказва факта че клиентът предпочита да купува авторски сирена от местни производители. Те твърдят, че изпитват по-голяма наслада и удоволствие. Като причини за това те посочват  качества и плюсове на продукта като по-добър вкус, наслада от това да откриеш нещо, което обичаш и е рядко срещано. Дори самият факт че продуктът е ръчно направен, допринася много за по-доброто  и пълно изживяване, защото той е свързан с даден регион, история и традиции.

9. Продуктите ръчна изработка стават все ПО-ДОСТЪПНИ и популярни

В интернет вече процъфтяват много места за продажба на ръчно изработени изделия. Все повече и повече хора приветстват с радост стоките ръчна изработка. С всяка изминала година уебсайтовете за хендмейд отбелязват сериозни ръстове в продажбите. Покупката на ръчно изработени стоки онлайн ви дава възможността да се докоснете до културата и уменията на артисти по целия свят. В наши дни плащанията сават вече лесно, а доставката все по-бърза. Имате въможността да се запознаете дори с автори в социалните мрежи и да следите всичко ново и интересно което те правят.

10. Хендмейд аксесоарите са УНИКАЛНИ

Една от най-важните и значителни причини за хората да изберат да купят аксесоари ръчна изработка е това, че те харесват да имат неща, които не произлизат от големите масови компании и вериги. Характерно по своята същност е, че хендмейд изделията не се правят в масови количества, а са оскъдни. Така че каквото и да носите, ядете или добавяте във вашия дом, то е уникално само по себе си.

11. Ръчноизработените продукти СЪХРАНЯВАТ традицията на умелия труд

Както всички знаем, подпомагането на местните автори и творци е добре както за обществото, така и за изкуството като цяло. В надпредварата с технологиите и машините, умелите артисти доказват себе си чрез творчеството, което остава уникално и неповторимо във времето. Marchella’s Art смята, че всеки трябва да притежава много истински и качествени ръноизработени аксесоари. Handmade продуктите са символ на красотата и изяществото труда на хората. Който е изработвал неща с ръцете си, той със сигурност познава креативността си. Няма друг по-добър начин да зарадвате с подарък себе си и всички около вас като този който е  ръчна изработка. По този начин вие притежавате чрез него частица от твореца и това което той прави за вас. Защото Вие го заслужавате!

 

Преглеждания(1388)